Webdesign

Onze sites zijn responsive, gebruiksvriendelijk en helder. That’s it.

WEBDESIGN

Overzichtelijk, helder en responsive, dát zijn onze websites. Op deze pagina vindt u een selectie van recent geleverde websites.

Instituut voor Omgevingskwaliteit

Try not, do or do not. There is no try!

Een quote van Yoda op je site zetten, daar houden wij van. Een beetje vreemd maar waarheid als een koe. Gewoon doen! Diagonale lijnen, gefilterde berichten en teksten die verdwijnen en verschijnen. Het eindresultaat is een spannend ontwerp met veel ruimte voor eigen inbreng.

De website is een onderdeel van de complete huisstijl die door ons is ontwikkeld.

Bekijk de site

Kaleido-scope

Coaching en therapie in leven en loopbaan is een persoonlijk proces, een ontdekkingstocht. Een weg die ik zelf ook heb afgelegd. Het heeft mij geïnspireerd om ruimte te maken voor wie ik in de kern ben. Ik heb mijn bestemming gevonden: fulltime coach en therapeut in leven en loopbaan die jou uitnodigt en begeleidt om je te verbinden met jouw unieke kracht.

Liset van Steenbrugge van Kaleido-scope wilde graag haar 10-jarig jubileum inluiden met een splinternieuw design en inhoud. Samen hebben we vastgehouden aan de eigen identiteit en door de hele site een persoonlijke touch doorgevoerd. Alle beelden zijn uit eigen archief van Liset.

Bekijk de site

Claudia's Hondenuitlaatservice

Bent u op zoek naar een lieve, betrouwbare en veilige Hondenuitlaatservice in Alphen aan den Rijn en omgeving? Claudia’s Hondenuitlaatservice kan u een uitgelaten hond opleveren!

Het spreekt voor zich dat daar een bijpassende uitgelaten website bijhoort. We hebben een mooie en vrolijke on-pager gemaakt met veel ruimte voor foto’s van de hondjes. De stijl van de busbelettering hebben we als basis gebruikt voor een uitgelaten website!

Bekijk de site

Tijdvooruwbedrijf.nl

Ben je professional, starter, ZZP-er of ondernemer en verkoop je een dienst?

Riëtte Bol van Tijdvooruwbedrijf helpt ondernemers met allerlei vragen die voorbij komen. Haar website geeft duidelijkheid over de coachingsessies, workshops en werkwijze van Tijdvooruwbedrijf.

In het contactformulier hebben we een leuke techniek toegepast om verschil te maken in de aanmelding van de twee soorten sessies of algemene vragen.

Bekijk de site

Salon Nuance

Voor Salon Nuance uit Tholen hebben we de allereerste website gemaakt en ondertussen het redesign van versie 2 ook voor onze rekening genomen.

Monique van Salon Nuance is een bezig bijtje. Ze houdt zich bezig met visagie voor de meest uiteenlopende opdrachten en workshops en heeft een prachtige salon aan huis. Hier doet ze ontspanning- en sportmassages en probeert ze haar klanten een ultiem gevoel van rust en ontspanning te geven tijdens één van de vele huidverbeterende behandelingen die ze aanbiedt. Al deze onderdelen van haar onderneming komen vanzelfpsrekend tot uiting in haar website.

Bekijk de site
Onderstaande websites krijgen binnenkort een plek op deze pagina. Bekijk ze alvast via deze knoppen.

Wilt u ook een restyle voor uw website?

Laat een bericht achter via whatsapp of bel ons via 06 – 42 30 86 75